Si tu Sais

Unika och sällsynta viner från en av de mest åtråvärda nya talangerna i Bourgogne!!!

Si tu Sais etablerades i 2020 av Patrick & Sara och vilken resa det har varit hittills. Produktionen är mikroskopisk och efterfrågan på dessa flaskor är enorm runt om i världen. De är det heta nya som alla vill ha en del av!

Efter att ha druckit 2020 och 2021 årgångarna var vi så exalterade och var tvungna att få till ett besök. Äntligen första april i år (2024) hade vi chansen att besöka Patrick och se det fantastiska arbete de gör och den enorma potentialen – Det blev klart på studs att vi skulle bli den exklusiva importören i Sverige !!!

Innan Si Tu Sais fick de mycket erfarenhet av att arbeta flera år för Maison Harbour. Med denna erfarenhet bosatte de sig i Chamilly och Si Tu Sais föddes. Med det sagt har de tagit denna kunskap och erfarenhet och lagt till egna idéer och tankar och skapat sin egen stil, imponerande redan från början!

De vita vinerna är spontanjästa på fat med inhemsk jäst vid sval temperatur för att visa fräschör och mineralitet – Mycket seriösa viner med stor precision!

De röda är för det mesta hela klasar med lätt extraktion och det är mycket imponerande att se hur de har bemästrat detta redan från första stund och skapat dessa eleganta viner med underbar textur. Ingen klarning eller filtrering.

Det är naturliga projekt som detta som har gjort Bourgogne så levande den senaste tiden. Inte konstigt att de är på allas läppar just nu och flaskorna så svåra att få tag på.

Det är en stor ära för oss att representera och nu äntligen släppa dessa viner på den svenska marknaden – Först till kvarn !!!

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

för att vara först med det senaste från Winescout

Du är nu anmäld till listan