Parmantier

Parmantier är en av de stora nya stjärnorna i Champagne som är på allas läppar.

Vingårdarna i Chamery & Merfy är några av de vackraste i Champagne med mycket grönska, djur som vandrar fritt från höst till vår och du hittar även många fruktträd i och runt vingårdarna (Agroforestry) – Ett riktigt paradis!

För Stéphane var biodynamisk certifiering mycket viktig (certifierad 2019), det är det första steget mot återkomsten av den naturliga floran i vingården.
Stéphane ser sig själv som en trädgårdsmästare och naturens hjälpare och att dessa levande ting inte tillhör honom så därför försöker han inte utnyttja eller bemästra det.
Med den respekten och acceptansen för vad naturen ger gör han några av de mest emotionella och intensiva vinerna.

Detta är anledningen till Snöflings-loggan – Snöflingan är en unik, ömtålig och ren arkitektur som försvinner när människans hand rör vid den.

Det är med den filosofin som dessa fantastiska naturliga vinerna görs. Vinifierade och lagrade på ekfat med inhemsk jäst, utan tillsatser eller filtrering. Vinet rör sig uteslutande genom gravitation för att bevara de mest fragila aromerna.

Vi är så tacksamma över att få arbeta med de mest begåvade vinmakarna i världen och jag är alltid lika imponerad av Stéphanes hantverk och dessa sällsynta terroirdrivna viner. Detta är några av de mest eftertraktade vinerna i regionen idag.

Ni ser vad som finns tillgängligt under ”Prislista” på antingen sidan ”Privatkund” eller ”Restaurangkund”

Lycka till
Skål

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

för att vara först med det senaste från Winescout

Du är nu anmäld till listan